Ben jij al klaar voor de vMA & vNS TechCon 2019?

De organisatie en sprekers van de vNSTechCon 2018

Het gaat weer gebeuren! Na het succes van de vMA en de vNS TechCon in 2018…organiseren we een nieuwe editie van dit evenement. Op dinsdag 1 oktober 2019 treffen we elkaar wederom bij Inn Style in Maarssen voor zowel de vMA als ook de vNSTechCon.

De vMA & vNSTechCon? Praat mij even bij, hoe zat het ook alweer?

  • De VMware Management & Automation Tech Conference (vMA TechCon) is ontstaan in 2018 om de Cloud Management oplossingen van VMware meer onder de aandacht te brengen bij zowel de Dev als Ops community. Het doel is om een jaarlijks evenement te organiseren waarbij het delen van kennis en het uitwisselen van ideeën centraal staan.
  • De VMware Networking & Security Technical Conference (vNSTechCon) is ontstaan in 2018 om de relevante producten van VMware meer onder de aandacht te brengen bij de community. Het doel is om een jaarlijks evenement te organiseren waarbij het delen van kennis en het uitwisselen van ideeën centraal staat.

Kortom, twee mooie evenementen waar gave technologie centraal staat. Waar in 2018 de evenementen op twee aparte dagen plaats vonden, is er in 2019 voor gekozen om beide evenementen plaats te laten vinden op dezelfde dag op dezelfde locatie. Dat betekent dus 1x inschrijven en kiezen voor de content die het beste aansluit op jouw wensen.

We maken gebruik van een parallel programma, waarbij we een centrale keynote hebben waarna er twee tracks beschikbaar zijn. Een track gericht op vMA onderwerpen, het andere track is gericht op vNS onderwerpen. Je hebt de vrije keuze om per tijdsslot bij een sessie te gaan zitten die aansluit op jouw interesse. We sluiten af met een centrale borrel en barbecue. Hoe het programma eruit ziet? De agenda voor de TechCons is gepubliceerd op zowel vmatechcon.nl als ook op vnstechcon.nl. Op dit moment zijn er nog geen sessies ingevuld, deze volgen zo spoedig mogelijk! Heb je iets leuks te vertellen voor de vMA en/of vNS TechCon, dien je sessie nu in via onze call for papers.

Je hoeft je slechts 1x in te schrijven voor toegang tot zowel de vMA & vNS TechCon. Wel vragen we je om aan te geven waar jouw interesse gebied ligt: meer aan de Management Automation kant, of juist meer aan de Networking Security kant. De inschrijving is nu open!

Houd onze website vmatechcon.nl en vnstechcon.nl in de gaten voor het laatste nieuws! We hopen tot ziens op 1 oktober 2019 in Maarssen.

One Reply to “Ben jij al klaar voor de vMA & vNS TechCon 2019?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *