vNS en vMA TechCon 2019, een groot succes!

Na onze eerste editie in 2018, was het natuurlijk moeilijk om dat te toppen. Toch hebben we ons best gedaan in 2019. Op 1 oktober was het zover, de vMA en vNS TechCon 2019. Beide events dit keer op dezelfde dag gepland.

We mochten wederom gebruik maken van dezelfde locatie, Inn Style in Maarssen. De voorziening en verzorging waren wederom van grote waarde voor een succesvol evenement.

Helaas was het weer dit jaar niet zo mooi als vorig jaar én het verkeer zat ook niet helemaal mee, door een boerenprotest en de regen werden de nodige file-records verbroken. Toch mochten we met een opkomst van (uiteindelijk) bijna 150 mensen zeker niet klagen. En de aanwezigen die weer en verkeer hadden getrotseerd werden getracteerd op vele interessante verhalen en technisch inhoudelijk sessies.

Aan het eind van beide tracks hebben we door middel van een kahoot-quiz nog even getest of iedereen wel had opgelet en de drie winnaars (per track) konden naar huis met een leuke prijs:

Rest ons nog om alle betrokken en aanwezigen hartelijk te bedanken voor hun inzet en komst en hopelijk tot volgend jaar!

De sprekers en organisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *