Call for Papers vNSTechCon 2020

Op 29 oktober 2020 is er weer een vNSTechCon, dit jaar virtueel en wederom samen met de vMATechCon.

Het organiserende comité van de vNSTechCon is dan ook al ijverig bezig met het invullen van de agenda. En daarom zijn we op zoek naar interessante content en enthousiaste sprekers!

vNSTechCon staat in het teken van Networking en Security op het gebied van VMware producten en diensten. Hierbij past een breed scala aan mogelijke onderwerpen, dus we willen een breed net uitslaan.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt, van specifieke producten tot aan design best-practices en technologie, van IoT tot Cloud tot Enterprise architectuur en alles er tussenin.

We zijn ook zeer geïnteresseerd in ervaringen en kennis opgedaan in de praktijk, bijvoorbeeld een recente implementatie van een product of een design.

De sessie moet ongeveer 30 minuten duren, waarna er aansluitend 10 tot 15 minuten zijn voor vragen/opmerkingen en het wisselen naar de volgende (virtuele) sessie. Mochten er geen vragen gesteld worden, dan is het de vraag aan de presentator om een aantal interessante en/of prikkelende discussie-onderwerpen op te brengen.

Als je hebt meegewerkt aan een unieke implementatie of oplossing of je wilt je toehoorders tracteren op een inhoudelijke deep dive, dan is dit dé kans om het met de community te delen.

Heb je een interessant verhaal? Laat het ons dan weten op info@vnstechcon.nl. Stuur in de mail de volgende informatie mee:

– Naam van de sessie
– Omschrijving van de sessie
– Technisch niveau van de sessie
– Demo of niet?

Op 11 september sluit de inschrijving en zo spoedig mogelijk daarna, maar uiterlijk 18 september zal de agenda definitief worden vastgesteld. Maar wat we in ieder geval weten is dat deze boordevol met interessante content zit, dus je kunt je nu alvast inschrijven: Inschrijven